edit.az
Etiraflar - Sizin En Maraqlı Etiraflarınız
    

Qozlu və sarımsaqlı ovduq

Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_*(18.12.2012 / 13:30)
Oxunmuş: 574 | | Like: 0

Ləvazimatlar:

Xiyar – 4 ədəd

Sarımsaq – 2 diş

Qoz ləpəsi – 200 q

Zeytun yağı – 25 q

Qatıq – 500 q

Limon şirəsi – ½ hissə

Göyərti (şüyüd, nanə, tərxun) – ½ hissə

Su

Qırmızı istiot – 15 q

Duz – 20 q

Hazırlanma qaydası


1. Qatığa su əlavə edilib çalınır.
2. Qoz ləpəsi və sarımsaq həvəngdəstədə döyülür.

3. Xiyarın qabığı soyulur və sürtgəcdən keçirilir.

4. Göyərti xırda doğranılır.

5. Bütün ərzaqlar, limon şirəsi, zeytun yağı və duz çalınmış qatığa əlavə edilib qarışdırılır.

6. Ovduq qədəhlərə tökülür, üzərinə qırmızı istiot əlavə edilib 2 saatlıq soyuducuya yerləşdirilir.

Ads
loading...
Fikirler:
Kitabxana »
Ətli əriştə
Çox ləzzətli qarox şorbası
Yaşıl şorba
Mərmər şorbası
Limonlu adana şorbası
Sosisdən tomatlı şorba
Qarğıdalı şorbası
Tavuk Suyuna Mısır Çorbası
Baş Sehife
MobTop.az