edit.az
Foto Albom - Sizden Gelen-Paylaşılan Şekiller
    

Tər halva

Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_*(10.12.2012 / 19:25)
Oxunmuş: 1680 | | Like: 0

Əla növ buğda unu – 400q, ərinmiş yağ – 200q, doşab – 250q və ya şəkər tozu – 200q, darçın – 2q.

Tavada qızdırılmış yağa un əlavə edilib qızılı rəngə çatınca qovrulur. Sonra buna doşab və ya şəkər şərbəti qatılır və arası kəsilmədən qarışdırılaraq qızdırılır. Halva dayaz desert boşqaba qoyulur, üstünə darçın səpilir. Bəzən halvanı lavaşa bükürlər. Doşab əvəzinə baldan da istifadə etmək olar., bu zaman halvanın keyfiyyəti yaxşılaşır.

Fikirler:
Kitabxana »
Asan biskvit
İçi doldurulmuş almalar
Raffaello tortu
Kremli pirojnalar
Şokoladlı dondurma tortu
Qırmızı tort
Fındıqlı keks
Banan Pirojnası
Almalı Şarlotka
Qarağatlı tort
Baş Sehife
MobTop.az