edit.az
Etiraflar - Sizin En Maraqlı Etiraflarınız
    
Kitabxana | Axtarış
Son Axtarışlar | Top Axtarışlar | En çox ses alanlar | En Çox Oxunan

Axtarış Neticesi : Seviyorum+Ama+Sonu+Yoktu

1 2 3 ... 106 Növbeti >>

Ilk Awkim Husranim Sevvdiyim


ilk aşkım hüsranım yalancı sevdiğim ( okuyun arkadaslar pişman olmazsınız)

Yıllar önceydı bız 6 sınıfa yenı geçmiştik okulumuza bir sürü yeni ögrenci gelmişti.En önemlisi 8 sınıfa sarısın yeşil gözlü cok tatlı bir çocuk gelmişti.O sıralar ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum soranlar yakısıklı coc
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 6614

Gelecek Inan Bana Gelecek


zafer->geçecek.inan bana geçecek..(uzun ama cok harıka)

Geçecek, inan bana geçecek...”
“Öyle çok istiyorum ki geçmesini...”
“Biraz daha sabret ne olur, hem bak yanindayim ben... Ayni duygulari sen beni terk ettiginde ben de yasadim, o yüzden çok iyi anliyorum seni...”
“Bilmiyorum, sen olmas
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 10324

Bir Awk Hikayesi


aşk hikayesi(çok acıklı):(

Tamamen Gerçek Hayattan Alıntı Bu Aşk Hikayesini Okurken Çok
Duygulanacak
Hüzünlenecek ve Bu Hikaye\\\'nin Etkisinde Kalacak ve Bu Etkiyi
Üzerinizden Bir
Kaç Gün Boyunca Atamayacaksınız. Hiyakenin Konusu Bir Gençin Sonu
Ölümle
Biten Çocukluk Sevdasını Anlatıyor
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 8368

Sonu Yoktu


sonu yoktu

çok sevdik biz birbirimizi.. daha 17 yasındaydım ve gercekten deli gibi asıktım.. adına ne dersen izdiyin aşktı bu.. o 22 yasında bi gencti haylimdi benim..tanışmamız çok değişikti..yolda giderken karsılastık biz uzun uzun baktık birbirimize o an düştü kalbimiz birbirimize o an aşık ol
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2556

Seviyorum Ama Sonu Yoktu


SevDim aMa soNu yokTu...!

Merhaba ben 14 yasında bir qenc kızım hikayemi tek sizlerle paylasmak istiyorum.Çünkü içimi dökecek kimsem yokk.Bu satırları içimden ağlayarak yazıyorum göz yaşlarım klavye ye döküle döküle yazıyorum sebebi ise platonik aşkım...! Bundan 3 yıl once eylül ayında eylunun ik
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 1991

Kara Sevda


KARA SEVDA

BundAn iki sene önce , Benle cikmak istemisti .. ama ben
kimseyi istemiyordum , sözlümden yeni ayrilmistim , ve kimsenin hayatima girmesini , bir süre istemiyordum .
Ibrahim yani kara sevda oldugum cocuk , benle bulusmak konusmak isterdi , ama diyorumya benim askla bir süre isim olm
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2693

Bir Seni Sevdim


bir seni sevdim

nerden baslıycağımı bılmıyorum onu gorduyumde henuz 16 yasındaydım onu ılk gorduyumde cok beyenmıstım sanki bugune kadar bekledıyım oydu oyle guler yuzluydukı ama yascada buyuktu ama o benım varlığımın farkında bıle deyıldı cunkı donup etrafına bakmazdı hıç gece gunduz onu dusunur
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2679

Unutulmaz


UnutulmaZ AşK

hikayeme ilokul 4 ten başlıyorumm arkadaşlar.bu satırlarımı okurken bnm neler çektiğimi anlamaya çalışın, işte o zmn sizin içinizdeki aşk ateşide alevlenecektir.ilkokul dördüncü sınıfta gökhan diye bir arkadaşım vardıı.zaten sınıfımıza üçüncü sınıfta gelmişti.boş bir dersimizde otur
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2899

Boylemi Sona Erecekti


Böyle mi Sona Erecekti?

9. sınıftaydı artık.Aşık olacak yaşa gelmişti.Olmuştu da hani...Kendi sınıfından Vedat adında bir çocuğa...Ama ne sevgi!Kimsenin yaşayamayacağı kadar dolgun,kimsenin anlayamayacağı kadar başka,herkesin isteyip de sahip olamadığı kadar güzel...
Acaba Vedat da onu seviyor m
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 3805

Bu Gercek Bir Olaydi Ben Yawadim


BU GERÇEK Bİ OLAYDI BEN YAŞADIM

acı ama gerçek olan bi hikaye bu internette bi çocukla tanışmıştım 9 ay msn eklı kalmıştı listemde ve hiç konuşmuyoduk kim oldugunu adresımı nerden aldıgını bilmiyorum 1 gece canım çok sıkkındı ve o bana selam vermıştı nickimden canımın sıkkın oldugunu anladıgını v
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2154
Cemi: 2117
1 2 3 ... 106 Növbeti >>

Son Axtarışlar
Baş Sehife
MobTop.az