edit.az
Pulsuz Yüklemeler Dünyası...
    

TOYUQ ŞORBASI

Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_*(21.12.2012 / 19:25)
Oxunmuş: 571 | | Like: 0

Toyuq əti – 155 q,

düyü – 25 q,

ərinmiş yağ – 20 q,

alça və gavalı – 20 q,

noxud – 20 q,

baş soğan – 20 q,

şüyüd – 10 q,

istiot,

zəfəran və duz.


Toyuqdan bişirilmiş bulyon ələkdən süzülür. Düyü bulyonda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan qatılıb hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu əlavə edilir. Sonra üzərinə dilim şəklində doğranmış bişirilmiş toyuq əti və doğranmış şüyüd əlavə edilib 1-2 dəqiqə qaynadılır.

Fikirler:
Kitabxana »
Bağ Şorbası
Lobya şorbası
Ordubad sayağı lobiya şorbası
Lobyalı şorba
Qırmızı Mərci Şorbası (Kırmızı Mercimek Çorbası)
Noxudlu-buğdalı şorba
Ətli dovğa
Təbriz küftəsi
Kərəvizli səbzə şorbası
Zərif toyuq şorbası
Baş Sehife
MobTop.az