edit.az
Etiraflar - Sizin En Maraqlı Etiraflarınız
    

TOYUQ ŞORBASI

Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_*(21.12.2012 / 19:25)
Oxunmuş: 530 | | Like: 0

Toyuq əti – 155 q,

düyü – 25 q,

ərinmiş yağ – 20 q,

alça və gavalı – 20 q,

noxud – 20 q,

baş soğan – 20 q,

şüyüd – 10 q,

istiot,

zəfəran və duz.


Toyuqdan bişirilmiş bulyon ələkdən süzülür. Düyü bulyonda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan qatılıb hazır olmasına 15 dəqiqə qalmış ayrıca bişirilmiş noxud, alça və ya gavalı qurusu əlavə edilir. Sonra üzərinə dilim şəklində doğranmış bişirilmiş toyuq əti və doğranmış şüyüd əlavə edilib 1-2 dəqiqə qaynadılır.

Ads
loading...
Fikirler:
Kitabxana »
Zəfəranlı bulyon
Piti resepti
Keşkək şorbası
Lobyalı şorba
Yayla Şorba
Mərcimək Şorbası
Kəklikotulu Pomidor Şorbası
Ezogəlin şorbası
Düşbərə şorbası
Çox ləzzətli qarox şorbası
Baş Sehife
MobTop.az