edit.az
Foto Albom - Sizden Gelen-Paylaşılan Şekiller
    

Qaymaqlı tomat şorbası

Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_*(18.12.2012 / 13:31)
Oxunmuş: 803 | | Like: 0

Ləvazimatlar

Tomat pastası – 150 q

Un – 50 q

Dəfnə yarpağı – 2-3 ədəd

Duru yağ – 80 q

Parmezan pendiri

Qaymaq

Suxarı

Pul bibər, duz və istiot


Hazırlanma qaydası


1. Yağda qovrulmuş unun və tomat pastasının üzərinə su əlavə edilib zəif odda qaynamağa qoyulur.

2. Qaynayan şorbaya dəfnə yarpağı, pul bibər, duz və istiot əlavə edilir.

3. Hazır şorbanın üzərinə qaymaq, suxarı əlavə olunur, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri səpilir.

Fikirler:
Kitabxana »
Mərmər şorbası
Qozlu və sarımsaqlı ovduq
Çox ləzzətli qarox şorbası
Sosisdən tomatlı şorba
Qarğıdalı şorbası
Yaşıl şorba
Limonlu adana şorbası
Ətli əriştə
Tavuk Suyuna Mısır Çorbası
Baş Sehife
MobTop.az