edit.az
Kitabxana - En Maraqlı melumatlar
    
Kitabxana | Axtarış
Son Axtarışlar | Top Axtarışlar | En çox ses alanlar | En Çox Oxunan

Axtarış Neticesi : Seviyorum+Tanrim

1 2 3 ... 36 Növbeti >>

Murat Ile Elif


MURAT İLE ELİF

Bir gün Murat ormanda geziyordu. Bir kız gördü ve ona dedi ki: siz burada ne arıyorsunuz? Kim? Ben mi? Evet, sen ben burada meyve arıyordum, gel benimle, Kız soruyor, nereye gidiyoruz? Çiftliğe hah çok sevinirim bakar mısınız, siz kimsiniz? Benim adım Murat ya senin? Benimde Elif,
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 1539

Gelecek Inan Bana Gelecek


zafer->geçecek.inan bana geçecek..(uzun ama cok harıka)

Geçecek, inan bana geçecek...”
“Öyle çok istiyorum ki geçmesini...”
“Biraz daha sabret ne olur, hem bak yanindayim ben... Ayni duygulari sen beni terk ettiginde ben de yasadim, o yüzden çok iyi anliyorum seni...”
“Bilmiyorum, sen olmas
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 7655

Yerine Sevemem


yerine sevemem...

Dün yolda gördüm onu.nasıl oldum bilemessiniz,hiç değişmemiş.Sanki geçen dört yıl beni daha çok yaşlandırmıştı.ama yinede ona görünmek istemedim.bakar gibi oldu yanımdaki arabaya doğru eyilir gibi yaptım.halbuki niye geldi ki geri.birden onu nekadar özlediğimi anladım.koskaca d
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2754

Imkansiz Awk Hikayesi


imkansız aşk:(

benim hikayem 2 ay önce başladı. onu gördüğümde tanrım dedim ne kadar tatlı bi çocuk keşke sevgilim olsaydı. ertesi gün onu arkadaşımın evinde gördüm. sorduğumda o benim kuzenim almanyadan geldiler burda kalıcaklar dedi.adı memetmiş benden bir yaş büyüktü. hem sevindim hem üzüldüm
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2386

Seviyorum Tanrim


SeViYoRuM TaNRıM

SEVİYORUM TANRIM !



İnanç Tarihi dersimin öğrencilerinden biriydi Tommy. Uzun saçlı, değişik
bir gençti. Sınıfta benimle en çok tartışan öğrenci oydu. Tanrı'ya kayıtsız
şartsız inanmayı kabullenmiyordu. Mezun olurken bana imalı, imalı;
-"Günün birinde Tanrı'yı bula
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2675

Sevginin Gucu


Mavisi yeşiline karışmış,uzun uzun ağaçların gölgelerini cömertçe sunduğu, türlü türlü böceklerin,çiçeklerin yaşadığı,insanoğlunun pek az uğradğı ormanlardan birinde güzel bir göl vardı.Suyu berrak mı berrak,serin mi serin... Gölün kıyısında hayat bulmuş boynu bükük papatya,yanıbaşında o eşsiz büyül
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:09)
Oxunmuş: 2174

Bir Gün


pansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa
Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde
Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa
Bil ki seni düşünüyorum

Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, acil
Örtün karanlıkları masmavi denizlerde
Ve dinle kalbimi bak nas
Yerleşdirdi: [Ram] (29.10.2012 / 00:20)
Oxunmuş: 9592

əlBəqərə İnək surəsi


.2.
əl-Bəqərə (İnək) surəsi
(Mədinədə nazil olmuşdur, 286 ayədir)
Bismillahir–rəhmanir-rəhim!

1.Əlif, Lam, Mim2.
2.Bu, (Allah tərəfindən nazil edilməsinə, haqdan gəlməsinə) heç bir şəkk-şübhə olmayan, müttəqilərə (Allahdan qorxanlara, pis əməllərdən çəkinənlərə) doğru yol göstərən Kitabdır
Yerleşdirdi: [Ram] (21.11.2012 / 14:39)
Oxunmuş: 67792

BEQERE


1 Əlif, Lam, Mim.
2 Bu, (Allah tərəfindən nazil edilməsinə, haqdan gəlməsinə) heç bir şəkk-şübhə olmayan, müttəqilərə (Allahdan qorxanlara, pis əməllərdən çəkinənlərə) doğru yol göstərən Kitabdır.
3 O kəslər ki, qeybə (Allaha, mələklərə, qiyamətə, qəza və qədərə) inanır, (lazımınca) namaz qılır
Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_* (04.01.2013 / 13:35)
Oxunmuş: 47140

Rüstəm Behrudi


Behrudi Rüstəm Hidayət oğlu - müasir Azərbaycan şairi.Mündəricat
1 Həyatı
2 Yaradıcılığı
3 Həmçinin bax
4 Xarici keçidlər


Həyatı

Rüstəm Behrudi 1957-ci il sentyabrın 12-də Ordubad rayonunun Behrud kəndində dünyaya gəlmişdir. Üç uşaq atasıdır. Yaradıclığında türkçülüyə
Yerleşdirdi: *_*M_O_N_I_K_A*_* (17.01.2013 / 19:53)
Oxunmuş: 9164
Cemi: 710
1 2 3 ... 36 Növbeti >>

Son Axtarışlar
Baş Sehife
MobTop.az