edit.az
Kitabxana - En Maraqlı melumatlar
    
Kitabxana | Axtarış
Son Axtarışlar | Top Axtarışlar | En çox ses alanlar | En Çox Oxunan

Axtarış Neticesi : Donuyorum

Git Gide Cesedime Donuyorum


Git Gide Cesedime Dönüyorum

Zaman mıdır bu kulaklarımda ki
Kaybettiğim Ben midir
Cansız bedenim şeklini alıyor
Git gide cesedime dönüyorum

Tanrı kime kalmış ki Bana kalsın
Aptal bir insan tasviridir "Mutluluk"
Elden ele verin kalbimi geri, en uzaktan
Düşen bir yaprak seyrinde ölüm
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:02)
Oxunmuş: 712

Limandaki Son Yolcu


Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum. Ulaşılmaz oldun hep, dokunmak, hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir yalnızlıktı payımıza düşen. Payıma düşen her seyi erteledim ama erteleyemediğim bir şey vardı, sana benziyordu. Su olsan, dokunduğumda b
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 1331

Limandaki Son Yolcu


Limandaki Son Yolcu


Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum. Ulaşılmaz oldun hep, dokunmak, hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir yalnızlıktı payımıza düşen. Payıma düşen her seyi erteledim ama erteleyemediğim bir şey vardı, sana benziyord
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 1217

Dugun Gecesi


düğün gecesi

başlık :düğün gecesi
ekrem güneşli


Ahmet, elinde valizi şosede otobüsten inmişti,

bundan sonra köyüne yayan gidecekti...Gökte

yıldızlar, sanki gülüyordu delikanlıya, ne çok yıldız

vardı, "askerlik bitti Dudu, çok şükür az sonra

sana kavuşacağım !"diye geçirdi içinde
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 4905

Evimizdeki Hayalet


evimizdeki hayalet

öykü
evimizdeki hayalet

Pencerenin önüne oturuyorum..Kül rengi akşam-

lardan biri başlıyor yine...İnsanlar, akşamın geldiği-

ni fark ederek tüneğine tüneyen tavuklar gibi evle-

rine çekiliyor, ve cadde birazdan ıssızlaşıyor...

Çocukluğumun geçtiği kasaba yılları
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2027

Bir Genc Kizin Gizlisiz Defteri


bir genç kızın gizlisiz defteri

ah mert ah...ilkoluldan beri aşık olduğum mücaiti 1. sınıfta başka bir kızla yakaladım:(onu unutmam çok uzun sürdü tbi onu unuturken başka aşklara da yelken açıyordum.emre yi unutmama yardımcı olan alp e aşık oldum.ama onu da başkalarıyla yakalamam uzun sürmedi:(ko
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 1321

Vazgeciw


VAZGEÇİŞ

Bir aynaya bakar gibi bakıyorum sana. Gözlerim dolu dolu... Uzun uzun seyre dalıyorum kendimi senin gözlerinde. Ben miyim bu? O hep neşeli,çocuksu,hiç birşeyi ciddiye almayan,dalga geçen, gamsız kız nerede? Hepsini sana gelirken bıraktım... İnanmıyorum diye yırtındığım aşka koşarken bıra
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 745

Awk Iwte


AŞK İŞTE

TARİH:21/12/2006 SAAT:00:01 PERŞEMBE
Bir ilk bahar akşamıydı seni gördüğüm gün.İlk beyaz çorapların çekmişti dikkatimi hala gözlerimin önünde minicik ayakların.Bütün hayellerimi değiştirmiştim birden herşeyimi senin üzerine kurmuştum dünya dönmüyor zaman durmuştu benim için artık ben aş
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 9956

Bu Senin Son Gidiwinmiydi


BU SENİN SON GİDİŞİNMİYDİ

BU SENİN SON GİDİŞİNMİYDİ SEVGİLİ…??
Bu senin son gidişin olsun sevgili, bıraktığın son acı olsun. Ve ben senin yaşayamadığın son sevda olayım...

Bu son gidişin miydi anlayamadım sevgili..Hani hep giderdin ve gelirdin ya geriye, bu da onlardan biri miydi..? Uzun
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 2117

Awkin Omru 3 Yil Ceker


aşkın ömrü 3 yıl arkadaşlar

mrb arkadaşlar ben 21 yaşında bir gencim bundan 4 yıl önce chat de bir kızla tanıştım kız izmirli neyse kızla baya bi görüştük ben gittim o geldi yanıma falan derken güzel bir aşk yaşıyorduk ben yalovada oturuyorum o ise izmirde aradaki mesafeye bakın ya benim gözüm aş
Yerleşdirdi: Akhundoff (19.11.2013 / 03:08)
Oxunmuş: 1562
Cemi: 16
Son Axtarışlar
Baş Sehife
MobTop.az